PSYCHOSOCIALE COUNSELLING
IN BEDRIJVEN

Psychosociale counselling in bedrijven gaat verder dan het coachen van uw medewerkers. De oorzaken van niet gewenst gedrag worden aangepakt en in de kern van de persoon, door de persoon zelf, omgezet in gewenst gedrag. U bereikt met psychosociale counselling duurzame en blijvende gedragsveranderingen.

Psychosociale Counselling in bedrijven heeft een ondersteunende, positieve en kostenbesparende rol in het preventief verzuimbeleid van uw organisatie.

Psychosociale Counselling in bedrijven zorgt ervoor dat uw medewerkers minder vermijdbare fouten maken, productiever zijn en lekker in hun vel zitten.

Psychosociale Counselling in bedrijven draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid, het zorgt ervoor dat uw medewerkers aan het werk blijven.

Psychosociale counselling in bedrijven is effectief omdat het vanuit uw medewerker zelf gedragen wordt.

DEDITIO heeft hiervoor speciale diensten ontwikkeld. Kortdurend en oplossingsgericht en het levert voor u en uw medewerkers een win-win situatie op!

Als u wilt dat uw medewerker zijn/haar verantwoordelijkheid voor gezondheid, werk, collega's en organisatie neemt, is psychosociale couneslling de meest efficiënte manier!

Bel dan 0523-760082 voor een vrijblijvend, informatief gesprek of vraag onze gratis QuickSan aan. 

Op werkdagen zijn wij voor u en uw medewerkers tot 's avonds 20.00 uur beschikbaar!