TRAINING: EEN PRETTIGE WERKSFEER.

Verbeter de sfeer op de werkvloer. Van klagen en verwijten naar verbondenheid.
Van het jennen van collega’s  naar samen-de-schouders-eronder. 

DEDITIO zet uw team op het goede spoor. Tijdens de training “een prettige werksfeer” denkt iedere werknemer na over zijn eigen rol en mogelijkheden in de groep,  zijn bijdrage aan een betere sfeer en het blijvend bewaken ervan. 

Door de methode van DEDITIO ontwikkelt de deelnemer een actieve en positieve houding. Samen bepalen de groepsleden de gewenste omgangsvormen en blijven zij ook na de training bewust de goede sfeer bewaken. 

Het effect van een betere werksfeer is direct te merken in de uitstraling van uw bedrijf en leidt tot minder ziekteverzuim, betere bedrijfsresultaten en creatievere en meer oplossingsgerichte werknemers. 

DEDITIO traint en begeleidt bedrijven, teams en individuele werknemers met korte, oplossingsgerichte trajecten. Voor deze training heeft DEDITIO een eigen methode ontwikkeld op basis van  RET en Mindfulness.

Duur van de training:

1 dag van 9.30 uur tot 17.00 uur

Aantal deelnemers:

Minimaal 10, maximaal 20 deelnemers per groep.

Investering:

Uw investering in deze training bedraagt € 595,00 (exclusief 21% BTW).

Trainingsmateriaal:

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van trainingsmateriaal. Hiervoor betaalt u een bedrag van € 45,00 (exclusief BTW). Het cursusmateriaal bevat:

  • een werkmap
  • syllabus
  • audio-cd

Accommodatie:

De kosten voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet zijn bij de trainingsprijs inbegrepen.


Leveringsvoorwaarden trainingen/workshops.pdf