Wordt u ook zo moedeloos van het vruchteloos zoeken
naar een nieuwe duurzame relatie?

Lees hier hoe u wel de juiste partner vindt om
samen van het leven de genieten!

gelukkig echtpaar

Het kan iedereen overkomen dat hij of zij er alleen voor komt te staan. In het begin moet u alle zeilen bijzetten om de situatie te aanvaarden en uw leven weer op te bouwen.

Niemand vindt het fijn alleen te zijn. Reden dat u na verloop van tijd besluit weer een partner te gaan zoeken. Voor warmte, liefde en geborgenheid en samen van het leven te genieten. U heeft mogelijkheden te over: via internet, relatiebemiddelingsbureaus, advertenties, datingparties, reizen, enzovoort. 

Maar het hebben van zoveel keuzes maakt het vinden van de juiste partner niet eenvoudig. U probeert verschillende dingen. Het kost u veel tijd en energie en op de een of andere manier reageren niet de juiste partners. U raakt teleurgesteld en gefrustreerd.

Ergens moet toch die ene partner te vinden zijn die perfect bij u past. Waarmee u gelukkig oud kunt worden?

EEN GOED PROFIEL

Succesvol zoeken begint met een goed profiel, met weten wie u bent en wat u wilt. Waar moet uw partner aan voldoen? Wat wilt u samen bereiken?

Veel mensen hebben problemen met het invullen van hun profiel. Wie bent u, welke goede en minder goede eigenschappen heeft u? Wat zijn uw verwachtingen van de partner? Zijn deze realistisch? Waarom zou die ander voor u moeten kiezen? Uw wensen en verlangens in de juiste woorden omschrijven zodat uw droompartner reageert is moeilijk.

Andere vragen die mensen zich vaak stellen zijn: Hoe weet u of de ander betrouwbaar is? Hoe bereidt u zich voor op de ontmoetingen? Wat zegt u tijdens de eerste ontmoeting? Wanneer weet u of het wat wordt met de relatie?  Hoe gaat u met een afwijzing om?

Lastige vragen? Zeker, maar met de praktische ondersteuning van onze specialiste, die ook ervaringsdeskundige is, vindt u veel sneller uw droom partner! Ook het oefenen van een eerste ontmoeting bijvoorbeeld behoort tot de mogelijkheden.

VOOR WIE

Iedereen vanaf circa 45 jaar die alleenstaand is en een duurzame relatie zoekt. Dit kan een man-vrouw, man-man of vrouw-vrouw relatie zijn, met of zonder kinderen.

Excellent

Snel de juiste partner vinden met een persoonlijk strategieplan. Doelgericht en efficiënt met persoonlijke begeleiding in alles wat met het vinden van de juiste partner te maken heeft. U wilt maatwerk door de aard van uw werk en/of uw persoonlijke situatie.
U wilt de liefde van uw leven vinden en behouden. U wilt ook na het vinden van uw droompartner praktische tips en korte ondersteuning om uw nieuwe relatie te laten slagen.

 € 1.749,00                                                                                 meer info

 

Resident

Naast een goed profiel is het belangrijk dat u lekker in uw vel zit, goede keuzes uit de kandidaten kunt maken en uw persoonlijke onbewuste belemmeringen weet op te lossen. Hoe komt het dat u uw droompartner nog niet gevonden heeft? Onze persoonlijke begeleiding met praktische tips zorgen dat u in staat bent om wel de juiste persoon te vinden.

 € 897,00                                                                                     meer info

 

Fundament

Het vinden van een lieve, betrouwbare partner waarmee u een duurzame relatie wilt, begint met weten wie u bent, wat heeft u uw partner te bieden en wat wilt u bereiken.
Een succesvolle duurzame relatie is gebouwd op een goed fundament. Uw profiel is de basis en het startpunt. Wij helpen u met het opstellen van uw profiel en een fotoshoot bij een professionele vakfotograaf met mooie, sprekende profielfoto´s.

 € 397,00                                                                                     meer info

Prijzen zijn inclusief 21 % BTW.

AANMELDEN

U kunt zich via e-mail of telefonisch 0523-760082 aanmelden.
Op werkdagen zijn wij tot 20.00 uur 's avonds bereikbaar!

Twijfetl u welk traject het beste bij u past? Vraag een gratis intakegesprek met Henrice aan (ter waarde van EUR 147,–), dan kunt u de juiste keuze maken.
Bent u verhinderd dan dient u minimaal 24 uur van tevoren af te bellen of te mailen anders wordt € 147,00 inclusief BTW bij u in rekening gebracht.