Mensen die lekker in hun vel zitten,
vinden sneller de juiste partner.

Niet alleen een goed profiel en mooie foto's maken dat u succesvol bent in het zoeken naar een nieuwe partner. Een niet te onderschatten aandachtspunt is: hoe lekker u in uw vel zit.

U bent succesvoller in het zoeken naar een nieuwe partner als u zelf lekker in uw vel zit, zelfverzekerd bent en weet wat u wilt.

U heeft uw zaakjes goed voor elkaar en u heeft voldoende zelfvertrouwen. U heeft goede eigenschappen en u heeft een gezonde humor. En toch lukt het niet om die ene lieve partner te vinden? Of blijft het bij één ontmoeting?

Uw onbewuste irrationele overtuigingen belemmeren u succesvol te zijn! Ook als u nog niet begonnen bent met zoeken is er een reële kans dat u overtuigingen heeft die het u moeilijk (gaan)maken.

In het Resident traject geven we u ook inzicht waarom het tot nu toe niet gelukt is uw droompartner te vinden en wat u hieraan kunt doen.

Mensen die lekker in hun vel zitten stralen dit uit. Weten wat ze willen en krijgen ook wat ze willen! Hiermee trekt u de juiste personen aan en verspilt u geen tijd.

  • u krijgt een professioneel profiel en foto's.
  • persoonlijke ondersteuning in het herkennen van belemmerende overtuigingen en deze effectief om te zetten zodat u uw droompartner vindt. (maximaal vijf uur).
  • we maken samen met u een plan van aanpak. Een strategie die u snel naar uw doel brengt.
  • we geven u tips hoe u de profielen van kandidaten op een effectieve manier kunt filteren. Waar u op moet letten en welke valkuilen er zijn.
  • oefenen van een eerste ontmoeting met feedback zodat u goed voorbereid bent. Een goede voorbereiding is het halve werk.
  • als bonus krijgt u onze bestseller: ik ben GELUKKIG u ook? Een boek met praktische handvatten om u op een gezonde rationele koers te houden.

Het Resident traject van € 897,00 duurt maximaal vier maanden waarin wij u persoonlijk begeleiden bij het vinden van uw droompartner!  Bel: 0523-760082.

U kunt op werkdagen tot 22.00 uur 's avonds telefonisch een afspraak maken of stuur een email: info@deditio.nl 

Terug naar overzicht.

Algemene Voorwaarden