LEKKER IN UW VEL VIA TELEFOONCOUNSELLING

De diepgang en intensiteit van telefonische counselling zijn vergelijkbaar met face-to-face gesprekken. Na het intakegesprek kunt u via een beveiligde verbinding via de telefoon uw counsellinggesprekken met de counsellor voeren. U maakt  hiervoor een afspraak waarna wij u een inlogcode via de mail sturen. Voordelen zijn dat u niet hoeft te reizen en dat u de gesprekken kunt voeren op een plek die u prettig vindt.

Uw voordeel voor counselling via de telefoon:

  • afstand speelt geen rol. U heeft geen reistijd
  • u bent niet plaatsgebonden. U kunt vanaf elke plaats in de wereld telefonisch contact met uw counsellor maken
  • u krijgt een unieke inlogcode om met een beveiligde telefoonlijn te bellen
  • al uw gegevens en gesprekken worden vertrouwelijk behandeld
  • wij nemen de telefoonkosten voor onze rekening

Bij verhindering dient u minimaal 24 uur van tevoren af te bellen of te mailen, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht!

 

E-COUNSELLING

Bij DEDITIO is het ook mogelijk om via de email een counsellingtraject te volgen. Na het telefonisch intakegesprek kunt u gedurende vijf werkdagen in één week onbeperkt berichten sturen naar de counsellor over uw vraagstuk en gericht op het doel wat u graag wilt bereiken. Uw counsellor zal één of twee keer per dag reageren. De combinatie van schrijven en de korte periode heeft als voordeel dat u gefocust blijft en u een snelle ontwikkeling maakt.

 

Natuurlijk kunt u ook bellen met 0523-760082 of een bericht sturen om een consult voor in de praktijk of bij u aan huis af te spreken.

Het intakegesprek is gratis. Bent u verhinderd dan dient u minimaal 24 uur van tevoren af te bellen of te mailen anders wordt € 97,50 inclusief BTW bij u in rekening gebracht. 

Zijn we telefonisch in gesprek? Probeert u het dan later nog eens of een bericht sturen

In het menu aan de linkerzijde vindt u meer informatie over oplossingen voor uw vraagstukken.

Wellicht vindt u face-to-face-counselling prettiger.

Deze counsellor ondersteunt u bij het vinden van oplosingen.