Uw relatie weer harmonisch net als vroeger
of zelfs beter? 

 

Gelukkig echtpaar

Als u een aantal jaren bij elkaar bent, gebeurt het soms dat uw relatie niet meer zo spannend is of dat er juist heel veel stress ontstaat in uw relatie.

Als er geen goede afspraken gemaakt zijn over wie, wat, wanneer doet. De verhouding in belasting scheef ligt, of één van de partners komt de gemaakte afspraken niet na. Dan komt de relatie onder druk te staan. Vooral ook als er kinderen zijn.

Uw werk brengt wellicht ook het nodige aan extra belasting mee en voor u het weet raakt u overbelast. U heeft het gevoel dat alles op uw schouders komt. Of u bent bang de regie over uw leven te verliezen. Uw partner of kinderen luisteren niet meer. U voelt zich niet begrepen. U wordt verdrietig, opstandig of u trekt u juist terug. U bent moe en heeft nergens zin meer in.

Waar is het mis gegaan? U heeft van alles geprobeerd maar op de een of andere manier lukt het niet. U zou willen dat het weer was als voorheen, toen alles in orde was en u samen verliefd als u was, de hele wereld aankon. U bruiste van de energie en alles ging vanzelf en u hoefde zich nergens zorgen om te maken.

Als het eerder wel kon, kan het nu ook. U heeft toentertijd de juiste vaardigheden en de juiste energie in uw relatie gestopt en het resultaat was dat u beide gelukkig was. Ondanks dat er intussen het een en ander veranderd is kunt u weer samen gelukkig zijn. Alleen moet u nu andere vaardigheden gebruiken om hetzelfde te bereiken. En soms moet u uw doelen bijstellen.

Deze vaardigheden bezit u al. Ze zitten onder de oppervlakte, en wachten op het moment dat u ze activeert. Samen met onze relatiespecialist leren we u welke vaardigheden u nodig heeft en hoe u deze kunt inzetten zodat u samen weer kunt genieten van een langdurige en gelukkige relatie.

Als u op dit moment problemen ervaart: wacht niet te lang want het komt niet vanzelf goed! Schakel onze specialist in om uw realtie weer zo snel mogelijk op orde te krijgen. 

U kunt zich op eigen initiatief aanmelden. Een verwijsbrief is niet nodig.

Het intakegesprek is gratis. Bent u verhinderd dan dient u minimaal 24 uur van tevoren af te bellen of te mailen anders wordt € 97,50 inclusief BTW bij u in rekening gebracht. 

Aanmelden kan telefonisch op 0523-760082.

Zijn we telefonisch in gesprek? Probeert u het dan later nog eens of stuur een bericht. 

Werkt u beiden of in ploegendienst? Wij werken op werkdagen tot 20.00 uur voor u op onze locatie in Coevorden!