WAT IS COACHING?

Coaching gaat over het oplossen van problemen en het bereiken van doelen. De coach zet u aan het denken door een speciale manier van vragen stellen. Bij het beantwoorden van die vragen komen nieuwe inzichten naar boven. Coaching is een manier om talenten aan te boren en te ontwikkelen.

Veel mensen hebben genoeg van "moeten" en zoeken naar mogelijkheden om iets speciaals en zinvols te doen met hun leven. Het probleem is dat de meesten hiertoe geen mogelijkheid zien. Ze zitten in het systeem gevangen. We realiseren ons dat we nu mogelijkheden hebben om onze dromen te verwezenlijken. Dromen die vroeger onmogelijk leken. We hebben nu de tijd en de middelen om in onszelf te investeren, zodat we verder kunnen groeien. Een coach is een specialist om u te helpen uw doelen te realiseren.

Als cliënt stelt u, met de hulp van een coach, uw eigen doel. Dat kan bijvoorbeeld een betere relatie met uw partner zijn, een leukere baan, een verdubbeling van uw omzet, een diploma, een gezond leven door te stoppen met roken. Bij coaching wordt gekeken naar win-win situaties.

PRIVACY

Alles wat besproken wordt is vertrouwelijk. Dit is bij de wet geregeld. Aan niemand wordt informatie verstrekt zonder uw schriftelijke toestemming. DEDITIO werkt volgens de beroepscode zoals gedefinieërd door de Stichting Counselling.(www.counselling.nl)

HOE MAAKT U EEN AFSPRAAK?

U kunt zich op eigen initiatief aanmelden. Een verwijsbrief is niet nodig.
Aanmelden kan zowel per e-mail als telefonisch 0523-760082.

Het intakegesprek is gratis. Bent u verhinderd dan dient u minimaal 24 uur van tevoren af te bellen of te mailen anders wordt € 97,50 inclusief BTW bij u in rekening gebracht. 

DEDITIO heeft praktijken in CoevordenDeventer, Hengelo(ov), Hoogeveen, Meppel en ZwolleHier zijn wij van 9.00 tot 18.00 uur voor u beschikbaar. 

In Coevorden zijn we tot 's avonds 20.00 uur voor u beschikbaar!

Bij verhindering dient u minimaal 24 uur van tevoren af te bellen of te mailen, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. 

Zijn we telefonisch in gesprek? Probeert u het dan later nog eens of stuur een bericht.

THUISBEZOEK

Vindt u het prettiger dat ik u thuis bezoek? Dat kan!
Vraag naar de mogelijkheden.

 

In het menu aan de linkerzijde vindt u meer informatie over oplossingen voor uw vraagstukken.

Zoals uw probleem met online counselling oplossen.

Deze counsellor ondersteunt u bij het vinden van oplossingen.