VOOR VEEL MENSEN IS HET LEVEN
TE GECOMPLICEERD GEWORDEN.

De veranderingen in de wereld gaan snel en de dingen zijn niet meer zo eenvoudig als weleer. Niet iedereen wil en kan meer aan deze eisen voldoen. Mensen lopen vast op hun werk, in de bureaucratie en hun persoonlijke leven. Er is nauwelijks tot geen tijd meer voor echte persoonlijke sociale contacten omdat de wereld om ons heen alle aandacht opslokt. De maatschappij vergt enorm veel energie van u, u heeft en krijgt een overdaad aan informatie te verwerken via televisie, mobiele telefoon en internet.

U krijgt hoofdpijn, slaapt slecht en staat 's morgens moe op. U wordt kriegelig en humeurig, ongeduldig en boos. U bent vatbaar voor verkoudheid, blessures en als u niet oppast krijgt u een burn out, hartfalen of kanker.

TERUG NAAR DE BASIS.

De schoonheid van het leven zit in de eenvoud. Terug naar de basis en uw leven eenvoudiger maken is de oplossing. Zorg dat u de dingen doet die u graag doet en dat u zo min mogelijk stress ervaart. Geniet van uw leven en van uw dierbaren die hiervan deel uit maken. Schep duidelijkheid in de chaos die ontstaan is. Als u de dingen terug naar de basis brengt, schept u ruimte en vrijheid voor mooie en leuke dingen in uw leven. Bepaal wat belangrijk is, stel prioriteiten, verander datgene waar u invloed op heeft en accepteer datgene wat u niet veranderen kunt en u danst weer door het leven. Creëer een leven zonder zorgen en geniet!

HOE GAAT U TERUG NAAR UW BASIS?


Door stil te staan en uzelf af te vragen: Wil ik het leven wat ik nu leidt nog wel? Wat voor leven wil ik dan wel? Wat moet ik doen om een eenvoudig en gelukkig leven te leiden?
Beantwoord hiervoor de volgende vragen:

1.  Wat maakt mij gelukkig?

     2.  Wat heb ik hiervoor nodig?

                   3.  Wat kan ik doen om dit te bereiken?

Beantwoord deze vragen op uw persoonlijk-, relationeel- en werk- gerelateerde gebieden in uw leven en werk aan oplossingen om uw doelen te bereiken.

INSPIRERENDE LEZINGEN OVER INTUÏTIEF LEVEN

  • wat is intuïtief leven?
  • kan iedereen intuïtief leven?
  • is intuïtief hetzelfde als mindfulness?
  • hoe lang duurt het voordat ik intuïtief leven kan?
  • waar kan ik dit leren?

EEN LEZING BOEKEN

Als dank ontvangen de deelnemers een gratis mindmap die hen helpt steeds de juiste keuzes in hun leven te maken.

Neem contact met Henrice Kupper op om de mogelijkheden te bespreken: 
0523-760082.

Zijn we telefonisch in gesprek? Probeert u het dan later nog eens of  stuur een bericht naar info@deditio.nl