20 live themabesprekingen uit onze bestseller:
Ik ben GELUKKIG, u ook?

U leest een boek om u te informeren. U leest een zelfhulpboek om uzelf of iets te veranderen, om er beter van te worden. Het lezen van een boek doet u alleen. U denkt er alleen over na, u past het toe, u evalueert alleen en u hoopt dat u het goed doet! 

Bij zelfhulpboeken wordt er discipline, leervermogen en doorzettingsvermogen van u gevraagd. U ervaart wat de voordelen zijn, maar niets is zo moeilijk als volhouden. Gemotiveerd blijven om het dagelijks toe te passen en te verbeteren.

Hoe prettig zou het zijn als u iets nieuws uit een boek leert om hierbij persoonlijke ondersteuning te ontvangen!

Daarom bieden wij u twintig live themabesprekingen uit onze bestseller: 
Ik ben GELUKKIG, u ook? aan, waarin u ook vragen kunt stellen!

Want als u iets nieuws leert is het prettig als u ondersteuning krijgt op momenten dat u het nodig heeft! Dank zij internet hoeft afstand geen probleem meer te zijn. U kunt lekker vanuit huis, kantoor, onderweg in de trein of zelfs op vakantie op uw computer, laptop, tablet en nu ook via uw telefoon overal ter wereld, waar u een internetverbinding heeft, trainingen, lezingen en presentaties volgen.

Extra ondersteuning door het verdiepen van thema's helpen u om het thema beter te begrijpen. U krijgt meer achtergrondinformatie en met de praktische voorbeelden, die u tijdens de live webinars krijgt, is het makkelijker voor u om het direct in uw leven toe te passen!

U kunt het maximale uit de inhoud van het boek halen doordat ik u digitaal aan de hand meeneem en persoonlijk begeleid. U krijgt van de auteur zelf de informatie hoe u het beste de onderwerpen kunt toepassen zodat u zich optimaal kunt ontwikkelen!

Ook doet u nieuwe ideeen op en leert u uw vermogen om meerdere oplossingen te bedenken uit te breiden. Door de persoonlijke extra ondersteuning leert u ook veel sneller!

Alleen luisteren en kijken is soms ook niet voldoende en om de interactie te bevorderen hebben we besloten dat u voor en tijdens de live webinars ook vragen kunt stellen!

Omdat u deelneemt aan een programma met een wekelijkse bijeenkomst en u ontzettend veel extra leert, blijft u ook gemotiveerder om aan uw zelfontwikkeling te blijven werken en alles uit het boek toe te passen!

Iedere dinsdagavond om 20.00 uur kunt u deelnemen aan een live webinar waarin we een thema uit onze bestseller uitdiepen. U kunt vragen stellen en u krijgt veel extra materiaal betreffende het onderwerp. Het webinar duurt een uur.

Wat is een webinar? 
Een webinar is een training, lezing of presentatie die u kunt volgen op internet vanuit huis, kantoor, onderweg in de trein of waar dan ook. Dit kan live of via een replay.

Wat als u een keer niet live aanwezig kunt zijn?
Als u een keer niet kunt, is dit niet erg want na het live webinar krijgt u automatisch een replay! Die kunt u op uw computer, laptop, tablet of telefoon opslaan  Zo kunt u de waardevolle inhoud later, op een voor u geschiktere tijd, zo vaak bekijken als u wilt.

We starten op dinsdag 5 augustus en eindigen op dinsdagavond 16 december.

Na inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging, het e-boek Ik ben GELUKKIG,
u ook?  en een gesigneerd exemplaar van onze bestseller. (totale waarde van € 42,45) plus alle verdere gegevens om in te loggen. Vóór iedere nieuwe live themabijeenkomst ontvangt u automatisch de nieuwe inlogegevens en de replay van het vorige webinar. Zo heeft u geen omkijken en mist u niets!

Uw investering:
Voor twintig waardevolle live webinars van een uur, met persoonlijke ondersteuning van de auteur zelf, waar u ook vragen kunt stellen, vragen wij u € 397,00 te investeren.

(Dit is een duurzame investering in uzelf van maar € 19,85 per live webinar van een uur, inclusief de replays, het bestseller boek en eboek!) 

Dit programma wordt maar één keer per jaar gegeven!
Wacht dus niet te lang met inschrijven, zodat u zeker van uw plaats bent!

 

Inschrijven

 

Wij begrijpen dat het soms prettiger is om in termijnen te betalen. Gebruik onderstaande knop om u in te schrijven als u vier termijnen van € 125,00 wilt betalen.

 

Inschrijven in termijnen