Wat heeft u nodig om succesvol te zijn?

Mensen willen succesvol zijn, ze willen zichzelf graag ontwikkelen. Ze willen uitzoeken en ervaren wat ze allemaal kunnen. Waar ze nog tekort in schieten willen ze graag aanvullen zodat ze meer uit hun leven kunnen halen.

Om succesvol te zijn heeft u een aantal dingen nodig en u moet ze op de juiste manier inzetten!  Als u er eerst voor zorgt dat lekker in uw vel zit, gaat het leren van iets nieuws ook een stuk makkelijker en bent u sneller succesvol!

RET (Rationeel Emotieve Therapie) en Mindfulness ondersteunen u hierin. Met RET leert u uw gedachten, gevoelens en gedrag weer in het juiste perspectief te plaatsen. U leert oplossingsgericht nieuwe doelen te stellen en te bereiken!

Met Mindfulness bent u in staat om de dingen los te laten, te accepteren waar u geen invloed op heeft, op uw gevoel te vertrouwen en uw leven bewust te leven.

Met een combinatie van RET en Mindfulness krijgt u weer grip op uw leven, u leert de juiste keuzes te maken en de praktische handvatten toe te passen. U voelt zich bevrijdt omdat u uw problemen achter u kunt laten en weer volop van uw leven geniet!

Wilt u succesvol zijn en meer zelfvertrouwen hebben, vaker nee zeggen, zelf bepalen hoe u uw leven leidt, vol energie weer leuke dingen doen en de juiste keuzes maken in werk en privé?

Volg onze digitale basistraining Ik zit lekker in mijn vel!

Deze basistraining is digitaal, dus u kunt de training thuis, in uw eigen omgeving, op uw computer of tablet volgen. In deze basistraining geven wij u inzicht hoe het komt dat uw succes uitblijft. Hoe het komt dat we doen zoals we doen en wat de reden is wat u weerhoudt om uw doelen te bereiken! In deze basistraining geven we ook u praktische handvatten zodat u een nieuwe en duurzame manier leert om uw doelen te bereiken en succesvol te zijn in wat u belangrijk vindt!

 

lekker in mijn vel

DOEL VAN DEZE DIGITALE TRAINING:

Onder leiding van onze deskundige trainer leert u vanuit het juiste perspectief te denken, voelen en doen, zodat u doelbewust en duurzaam succesvol kunt zijn in alles wat u wenst!

We laten u ervaren hoe het is om oplossingsgericht te denken, te voelen en te doen. We leren u praktische handvatten zodat uzelf prima in staat bent om alle uitdagingen in uw leven aan te kunnen. U krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen, durft vaker nee te zeggen, komt beter voor uw belangen op. U leert los te laten, te accepteren waar u geen invloed op heeft. Maar ook te focussen op wat u wel wilt en hoe hierover de regie te nemen. Doelbewust uw leven in te richten zoals u dat wilt!

UW VOORDELEN ALS U DE TRAINING DIGITAAL VOLGT:

  • u heeft geen reistijd.
  • u kunt de training thuis in alle rust doen.
  • u hoeft uw problemen niet met anderen te delen.

WAT KRIJGT U?

  • Deze training bestaat uit drie modules, die bestaan uit verschillende onderdelen. Iedere twee weken krijgt u een nieuwe module. In de modules staan de onderwerpen en opdrachten in de juiste volgorde voor u klaar.
  • De modules bevatten tekst, audio, video, presentaties en opdrachten. Ook kunt u vragen stellen en documenten downloaden en toevoegen in uw persoonlijke en beveiligde digitale leeromgeving. 
  • Als dank voor uw inschrijving en ter ondersteuning tijdens en na de training krijgt u ook het e-boek: Ik ben GELUKKIG, u ook?
    (waarde € 14,95).

PERSOONLIJKE BEGELEIDING:

Dankzij de persoonlijke begeleiding van een deskundige trainer staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de opdrachten in de modules, voorzien van eventuele vragen, via uw persoonlijk en beveiligde leeromgeving naar uw eigen trainer sturen. Deze kijkt de opdrachten na en voorziet ze van uitleg, tips en aanwijzingen. De trainer is uw steun en toeverlaat die u optimaal begeleidt. 

BONUS:

U krijgt drie replays van een live webinar waarin een onderwerp uit onze bestseller: Ik ben GELUKKIG, u ook? wordt behandeld met een totale waarde van € 59,55. Deze worden u automatisch toegestuurd via uw digitale leeromgeving.

DEMO:

Vóór u beslist of u deelneemt aan deze training kunt u 3 dagen kosteloos gebruikmaken van bepaalde opengestelde onderdelen uit de training. Hierdoor kunt u beoordelen of het trainingsmateriaal aan uw verwachtingen voldoet. Na deze drie dagen wordt u gevraagd of u tegen betaling aan de training wilt deelnemen. U kunt de digitale basistraining met PayPal betalen. Heeft u geen PayPal rekening? Om uw huidige bankrekening gratis en snel (5 minuten) met PayPal te koppelen gebruikt u deze link http://www.paypal.com.

LESGELD:

Uw investering voor deze digitale training bedraagt € 97,00. Dit bedrag wordt automatisch 
door PayPal van uw bankrekening  afgeschreven, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Wilt u een gelukkig en succesvol leven
en weer lekker in uw vel zitten?

Schrijf u dan nu in en start meteen!

Inschrijven

 Vul bij Sign Up uw gegevens in en u krijgt uw gebruikersnaam en inlogcode
via de e-mail toegestuurd waarna u de training kunt starten.