mindfulness

 UW LEVEN IN BALANS EN 

VOLOP VAN UW LEVEN GENIETEN!

Mindfulness is voor iedereen geschikt die een actieve bijdrage wil leveren aan zijn eigen gezondheid en welzijn. Het is een praktische en vriendelijke manier om om te gaan met de dagelijkse uitdagingen in uw leven.

Het leven vandaag de dag is hectisch en veranderingen gaan ontzettend snel. U voelt zich opgejaagd en krijgt nauwelijks rust om bij te tanken. De werkdruk is hoog en het thuisfront vraagt ook de nodige aandacht. U raakt oververhit of opgebrand.

Het gaat niet meer zoals gewenst. Mensen en dingen werken tegen en voor u het weet geraakt u in een neerwaartse spiraal. U wordt moe, prikkelbaar en neemt verkeerde beslissingen omdat u zich niet meer kunt concentreren.

Hoezeer verlangt u naar de tijd toe alles nog in orde was. Toen u plezier in uw werk en uw leven had. U bruiste van de energie en kon de hele wereld aan.

Waar is het misgegaan? Hoe krijgt u weer die energie van weleer? U piekert u suf maar vindt geen oplossing. Vaak heeft u de signalen gemist die u ervoor waarschuwden dat u van uw spoor raakte. Onbewust en onbedoeld.

Door u weer bewust te worden van uw gedachten en gevoelens en weer te luisteren naar uw lichaam kunt u de weg terug vinden. Mindfulness helpt u op een vriendelijke en zachte manier weer bewust te worden en weer van uw leven te genieten..

Mindfulness kan door iedereen en overal beoefend worden en is makkelijk te leren. U boekt snel resultaat en u zult verbaasd zijn dat het  zoveel impact heeft op uw leven. U ervaart dat u het heft weer in handen heeft en dat u bepaalt hoe uw leven eruit ziet. U bent weer in staat om van de kleine dingen te genieten die uw leven de moeite waard maken.

U kunt op diverse plaatsen deelnemen in een groep maar wij hebben de ervaring dat een persoonlijk Mindfulnesstraject het beste resultaat voor u  oplevert. Onder deskundige en persoonlijke begeleiding van Henrice krijgen uw specifieke vraagstukken de volledige aandacht die ze verdienen.

U kunt Mindfulness gebruiken voor uw persoonlijke, relationele of werkgerealteerde vraagstukken. Ook voor burnout-klachten, piekeren, angst, omgaan met ziekte, depressie en stress is Mindfulness zeer effectief.

INHOUD

In een traject van negen consulten van een uur leert u Mindfulness toe te passen. U mag de tijd tussen de consulten zelf bepalen. Aanbevolen wordt een periode van maximaal drie weken tussen de consulten voor een optimaal resultaat.

U volgt het traject aan de hand van de consulten, een werkboek, mediatieoefeningen op cd's en opdrachten.

RESULTAAT

U leert zich een andere levenshouding aan: Fysieke klachten nemen af en geestelijk voelt u zich weer fit. U bent vitaal, veerkrachtig en zelfbewust. 

INVESTERING

Consulten:

9 consulten á € 97,50                  

Materiaal:

Werkboek + cd's:  €  45,00

Prijzen zijn inclusief BTW.

U kunt op elk gewenst moment in het jaar met het traject starten. 

Vooraf vindt er een gratis intakegesprek plaats om te bepalen of Mindfulness de juiste oplossing voor uw vraagstuk is en wat u bereiken wilt.