LEKKER IN UW VEL ZITTEN

Als u lekker in uw vel zit bent u vol zelfvertrouwen, weet u wat u wilt en krijgt u wat u wilt. U bent vitaal en gezond en kunt elke uitdaging in uw leven aan. 
Het geluk lacht u toe!

RET (Rationeel Emotieve Therapie) en/of Mindfulness helpen u weer op weg. Met RET leert u uw gedachten, gevoelens en gedrag weer in het juiste perspectief te plaatsen. U leert oplossingsgericht nieuwe doelen te stellen en te bereiken.

Met Mindfulness bent u in staat om de dingen los te laten, te accepteren waar u geen invloed op heeft, op uw gevoel te vertrouwen en uw leven bewust te leven.

Met een combinatie van RET en Mindfulness krijgt u weer grip op uw leven, u leert de juiste keuzes te maken en de praktische handvatten toe te passen. U voelt zich bevrijdt omdat u uw problemen achter u kunt laten en weer volop van uw leven geniet!

Wilt u meer zelfvertrouwen, vaker nee zeggen, zelf bepalen hoe u uw leven leidt, vol energie weer leuke dingen doen en de juiste keuzes maken in werk en privé?

Schrijf u nu in voor onze training: IK ZIT LEKKER IN MIJN VEL!

lekker in mijn vel

 

DOEL VAN DEZE TRAINING:

Onder leiding van onze deskundige trainer leert u vanuit het juiste perspectief naar uw probleem te kijken zodat u achter de echte oorzaak van uw probleem komt. Om deze vervolgens op te lossen!

We laten u ervaren hoe het is om oplossingsgericht te denken, te voelen en te doen. We leren u praktische handvatten zodat u weer prima in staat bent om alle uitdagingen in uw leven aan te kunnen. U krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen, durft vaker nee te zeggen, komt beter voor uw belangen op. U leert los te laten, te accepteren waar u geen invloed op heeft. Maar ook te focussen op wat u wel wilt en hoe hierover de regie te nemen. Doelbewust uw leven in te richten zoals u dat wilt!

DATA TRAINING 2014:

HARDENBERG    WOENSDAG          4, 11, 18 en 25 juni

van 19.30 uur tot 21.00 uur op onze locatie aan de Parkweg 1, 7772 XP te Hardenberg.
Dit is het LOC-gebouw.

Minimaal 6 deelnemers. 

UW INVESTERING:

Uw investering voor de training lekker in mijn vel bedraagt € 147,00 p.p. inclusief BTW, materiaal, koffie en thee. 

BONUS:

Als dank voor uw inschrijving krijgt u ter ondersteuning
een exemplaar van het boek:
 

Ik ben GELUKKIG, u ook? ter waarde van € 27,50  

 

Wilt u weer lekker in uw vel zitten
en van uw leven genieten?
Schrijf u dan nu in! 

  Inschrijven


Na het aanmelden krijgt u een factuur via de mail toegestuurd. Annuleren is mogelijk tot uiterlijk vier weken vóór aanvang van de training. Hierna is geen restitutie van het geld mogelijk. 

Kunt u niet naar Hardenberg komen? U kunt de Training Lekker in mijn vel!  ook thuis digtiaal volgen.